Vállalási feltételek

Szolgáltatások teljesítése fogorvosok részére:

Nagyon fontos megemlíteni, hogy az általunk készített termékeket csak reális vállalási határidővel tudjuk pontosan szállítani, amely számunkra alapkövetelmény a minőség szinten tartásához illetve a garancia biztosításához. Termékeinkhez szállítást is biztosítunk, illetve igény szerint lehetőség van a fogászati rendelőben személyes megjelenésre és konzultációra is.

Szolgáltatások teljesítése páciensek részére:

Ha Önnek rögzített fogpótlásra (híd, korona) van szüksége, úgy annak elkészítéséhez fogorvosra is szüksége lesz. Amennyiben nincs saját fogorvosa, úgy mi is tudunk ajánlani Önnek, igény szerint. A kivehető fogsorok javítását meg is tudja várni, de ez esettől függő és mindenképpen előzetes időpont egyeztetést igényel. Fogtechnikánk adott esetben nyitvatartási időn kívüli is állhat a páciensek rendelkezésére, természetesen ügyeleti díj ellenében. Továbbá olyan páciensekhez, akik mozgásukban korlátozva vannak és nem tudnak személyesen eljönni, hozzájuk kiszállást vállalunk térítés ellenében.

Árak:

A szolgáltatásaink árait mindig egyénre szabva határozzuk meg, a megrendelő igényeinek figyelembe vételével (fogorvos, fogtechnikus kolléga, illetve páciens) mint például: rendelési mennyiség, felhasznált anyagok, technológiák, sürgősség, egyedi igény, ügyleti idő, kiszállás házhoz stb. Árainkról erdeklődjön személyesen.

Garancia:

Minden általunk készített fogpótlásra legalább egy év garanciát adunk, amely garancia az általunk felhasznált anyagokra és technológiákra terjed ki. A szakszerűtlen és gondatlan használat illetve házilagos javítgatás garancia vesztéssel jár!